FRANGGO

FRANGGO Heerlijk eten!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 314 beoordelingen
12 okt 2019 om 21:14 Kip was top! Frites beetje lauw, salade erg lekker. Binnen 30 min bezorgd op zaterdagavond! Erg tevreden!
11 okt 2019 om 21:40 Heerlijk eten alles fris en lekker
9 okt 2019 om 19:17 Top smaak heerlijk lekker warm
5 okt 2019 om 16:36 Helaas geen positieve ervaring: de kip was niet gaar, zwart geblakerd en verre van knapperig, de doorsnee friet was slap en koud en de tomatensalade bestond uit grote brokken tomaat met harde stukken. Zonde van de 14 euro.
5 okt 2019 om 11:41 de kip was super lekker , jammer genoeg duurt wat lang om eten te bezorgd worden , veder ben ik wel tevreden ... : ) en zijn hebben vriendelijk Medewerkers dat maak het ook verschil : )
1 okt 2019 om 22:16 Het duurde ontzettend lang voordat de kip met patat werd bezorgd. De patat was koud. De kip was aan de buitenkant een beetje verbrand. Jammer, vorige keren vonden we het wel lekker en was de bezorging snel.
27 sep 2019 om 22:25 Koude en zompige friet. Verbrand pasteitje dus beetje jammer. Kip was prima, maar ik vind bijna 1.5 uur wachten toch wel erg lang. Ga hier niet weer bestellen.
26 sep 2019 om 8:58 Such a shame as I always have been satisfied in the past but a delivery time of over 90 minutes is unacceptable and the fries were cold and limp.
22 sep 2019 om 23:28 Extremely salty and over cooked. This is not what I was used to.
19 sep 2019 om 15:13 Amazing food once again!
11 sep 2019 om 20:23 Lekkerste kip van Amsterdam!
9 sep 2019 om 13:20 Kip was lekker, echter de saus is puur boter en weinig knoflook smaak.. Bezorging duurde ook langer dan was aangekondigd.